Date

11-09-2017
Expired!

Time

18:00 - 20:00

Cena

RSD2000,00

Inspirativni seminar „Od para do porodice“

Kada dvoje postane troje menja se ravnoteža u svim sferama porodičnog života: braka, rada, intime, odnosa sa prijateljima, braćom i sestrama…

Bez obzira koliko radosti donosi ovaj životni događaj, on zahteva i mnoga prilagođavanja. Nedostatak sna, neprekidni kućni poslovi i novi finansijski izdaci mogu dovesti do stresa, učestalih konflikata i smanjenja zadovoljstva u bračnom odnosu.
Često privatnost i partnerska bliskost odlaze u drugi plan, a u nekim porodicama dolazak bebe dovodi babe i dede u prvi plan. Nekim roditeljima je to očekivana pomoć dok je drugima dodatni pritisak. Rađanje deteta je poziv svim članovima porodice da „porastu“ u svojoj novoj životnoj ulozi.

Na seminaru, koji sadrži elemente radionice, ponudićemo vam smernice koje će vam pomoći da razvijete sebe i svoju porodicu na takav način da svi članovi imaju optimalne uslove za razvoj i rast. Govorićemo o pitanjima, nedoumicama i očekivanjima koji su od ključnog značaja za sve parove koji ulaze u novu fazu porodičnog života.
U opuštenoj i sigurnoj atmosferi, roditelji će učiti da ojačaju svoju vezu i grade i neguju svoj odnos sa bebom tokom ovog izazovnog perioda.

Vreme trajanja: dva sata
Radionicu vodi: Ivana Muškinja, specijalista psihosocijalnog pristupa u socijalnom radu, porodični savetnik i voditelj Familylab Srbija
Promo cena ako dolazite u paru je 2000,00 din.

Zbog ograničenog broja mesta, prijave su obavezne. Prisustvo događajima se obezbeđuje pravovremenom prijavom
Svoj dolazak možete najaviti na mejl: [email protected]
(Prijava treba da sadrži vaše ime i prezime, broj telefona i mejl adresu)

The event is finished.