Date

23-11-2020
Expired!

Time

18:00 - 20:00

Cena

2,000RSD

Inspirativni seminar „Porodice sa tinejdžerima“

Mnogi smatraju da vaspitavanje tinejdžera može biti jedan od najstresnijih poslova koje ćete ikad imati. Ja ne smatram tako. Smatram da svaki životni period u razvoju čoveka ima svoje specifičnosti. I u svakom smo suočeni sa raznim izazovima….i u svakom naiđemo na “zid”, ostanemo zetečeni, umorni ili obeshrabreni. Vreme i razvoj ne možemo zaustaviti, ali možemo puno uraditi na razumevanju sveta našeg tinejdžera.

Želja mi je , da ovu fazu , stavimo „pod mikroskop“, da uočimo koje se to suptilne a suštinske promene dešavaju kako u životu roditelja, tako i u životu adolescenta. Razumevanje svoje pozicije ali i perspektive druge strane, sigurna je luka, kada su promene prirodan proces. Želim da upalimo neke nove svetiljke i ovu temu, obasjamo na drugačiji način. Cilj nije preživeti ovaj perid sa tinejdžerom u kući, već učiniti taj period od pet, šest godina, uspešnim i konstruktivnim delom života svih članova porodice i omogućiti razvoj porodice kao celine.

Srećna sam da mogu da Vas pozovem na druženje, učenje i rast.

Radionica će se održati u ponedeljak 23.11.2020. u Novom Sadu u prostorijama Familylaba i broj učesnika je ograničen na četiri osobe.

Voditeljica: Dušanka Popov.

The event is finished.