Date

11-12-2018
Expired!

Time

18:00 - 20:00

Promocija knjige „Život u porodici“

[fusion_builder_container hundred_percent=“no“ hundred_percent_height=“no“ hundred_percent_height_scroll=“no“ hundred_percent_height_center_content=“yes“ equal_height_columns=“no“ menu_anchor=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ background_color=““ background_image=““ background_position=“center center“ background_repeat=“no-repeat“ fade=“no“ background_parallax=“none“ enable_mobile=“no“ parallax_speed=“0.3″ video_mp4=““ video_webm=““ video_ogv=““ video_url=““ video_aspect_ratio=“16:9″ video_loop=“yes“ video_mute=“yes“ video_preview_image=““ border_size=““ border_color=““ border_style=“solid“ margin_top=““ margin_bottom=““ padding_top=““ padding_right=““ padding_bottom=““ padding_left=““][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=“1_1″ layout=“1_1″ spacing=““ center_content=“no“ link=““ target=“_self“ min_height=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ background_color=““ background_image=““ background_position=“left top“ background_repeat=“no-repeat“ hover_type=“none“ border_size=“0″ border_color=““ border_style=“solid“ border_position=“all“ padding_top=““ padding_right=““ padding_bottom=““ padding_left=““ dimension_margin=““ animation_type=““ animation_direction=“left“ animation_speed=“0.3″ animation_offset=““ last=“no“][fusion_text columns=““ column_min_width=““ column_spacing=““ rule_style=“default“ rule_size=““ rule_color=““ class=““ id=““]

Pozivamo vas na promociju knjige „Život u porodici“ Jespera Jula koja će se održati u utorak 11. decembra u Kulturnoj stanici Eđšeg (Antona Čehova 4, Novi Sad) sa početkom u 18 časova

O knjizi će govoriti:
Ivana Muškinja, voditeljica Familylab Srbija i saradnici ove organizacije 
Elvira Stefanović, pedagoškinja, 
Svetlana Nešić Bajgo, psihološkinja, 
Dragana Stanković Gaić, pedagoškinja, kao i 
Vesna Aničić iz Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad.

Porodica ima veoma značajnu ulogu u životu svakog pojedinca. U knjizi „Život u porodici“ Jesper Jul je usmeren na porodicu kao celinu i u fokusu stavlja kvalitet porodičnog života, kao i kvalitet odnosa između članova porodice. Osnovna ideja knjige je da inspiriše i podrži roditelje u njihovom roditeljstvu i da osnaži porodicu da se adekvatno nosi s izazovima roditeljstva u savremenom svetu. Jesper Jul nas poziva da istražimo vrednosti kojima se rukovodimo u svakodnevnom životu sa našim najbližima.

Na promociji ćemo predstaviti i naše saradnike iz Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad i njihovu akciju „Otvorite srce postanite hranitelj“. Za dete bez adekvatnog roditeljskog staranja, hraniteljska porodica predstavlja sigurnu luku, mesto gde ima priliku da raste i razvija se uz toplinu, ljubav i podršku. 

Jesper Jul je porodični terapeut, predavač, autor i pedagog i idejni tvorac Familylaba, organizacije koja postoji u 22 zemlje širom sveta, uključujući i Srbiju. Mi delujemo poput “laboratorije” u kojoj su roditelji i profesionalci usmereni na pronalaženje novih načina kako da osećanje ljubavi i naklonosti pretvore u dela koja će i njihovi najbliži doživeti kao ljubav. Mi smo organizacija koja se konstantno razvija, polazimo od relevantnih savremenih naučnih znanja i dugogodišnje prakse, i sa vama, kreiramo za vas primenjiva znanja o kvalitativno drugačijim međuljudskim odnosima. Mi ne verujemo u metode, tehnike i „strategije u 5 koraka“ već u principe i vrednosti kao što su: lični integritet, ravnopravno dostojanstvo, odgovornost i autentičnost.

Zahvaljujući našim saradnicima iz izdavačke kuće Laguna, učesnici će na promociji moći da kupe svoj primerak knjige.

Dođite da se upoznamo i razgovaramo o životu u porodici!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

The event is finished.