Rekli su o treningu…

Trening za voditelje Familylab inspirativnih seminara predstavlja jedno holističko iskustvo koje nadilazi edukaciju edukatora. On pokriva napredan nivo intervizije i supervizije kao i priliku da kroz lične radove unapredimo svoje profesionalne veštine. Jedna od najkvalitetnijih stručnih edukacija kojima sam ikad imala priliku da prisustvujem. Hvala! 🙂

Na treningu mi je izuzetno prijala atmosfera i dobra komunikacija unutar grupe. Sve je bilo dobro organizovano, pa smo se oseaći totalno “ušuškani”.
Pored profesionalnog razvoja, smatram da sam mnogo dobila kao roditelj i  da moja deca već “profitiraju”. Naravno, ovakva vrste edukacije neodvojiva je od ličnog razvoja koji je za mene bio značajan u ovom specifičnom momentu u mom životu.

Utisci sa treninga su i više nego dobri. Veoma mi se dopao Dušankin pristup u radu sa nama učesnicima. Imali smo tu slobodu da pitamo sve što nas zanima u vezi same Familylab filozofije. A i grupa je bila veoma inspirativna. 😉

Obuka za voditelje inspirativnih seminara Familylab je bila veoma intezivna u svakom smislu. Dotakla me je i mentalno i emotivno. Pročitati knjige Jespera Jula je bogatstvo samo po sebi ali kada se prođe kroz ovu obuku i upozna sa osnovnim vrednostima i postavkama, o ravnopravnom dostojanstvu, integritetu, saradnji, samosvesti, ličnoj odgovornosti… svim tim knjigama se vraćate ponovo i otkrivate u njima svu dubinu,svu kompleksnost a opet jednostavnost odnosa. A to je vrlo uzbudljivo. Kao sama obuka što je bila.