Konsultacije za roditelje

Konsultacije su idealan izbor kada se suočavate sa konkretnim pitanjem ili izazovom u vaspitanju ili odnosu sa detetom. 

Ako ste se kao roditelj našli u situaciji koju ne uspevate samostalno da rešite ili nemate više ideja šta biste mogli da uradite ili želite da se razvijate, promišljate i zauzimate odgovorniji stav prema sebi, svojim roditeljskim ili partnerskim ulogama, zakažite svoj termin konsultacije.

Kako izgledaju konsultacije?

– Konsultacije realizujemo uživo u Novom Sadu ili online putem zoom-a ili skypa.

– Susret traje 1.5h i može da mu prisustvuje jedan ili oba roditelja po vašem izboru.

– Pre konsultacije poslaćemo vam kratak upitnik sa opštim pitanjima o vašoj porodici, on nam pomaže da tokom razgovora budemo što konkretniji i usmereni na temu kojom se bavimo.

– Ponekad je dovoljna jedna konsultacija da razrešite vaše nedoumice i dobijete odgovore na pitanja, dok je nekad je potrebno više susreta. Naša praksa pokazuje da se sa roditeljima u proseku susretnemo 2 puta.

– Na konsultacijama naglasak je na vašem aktivnom sudelovanju. U “laboratoriji za porodicu” uz našu profesionalnu podršku imate priliku da vaša pitanja sagledate iz različitih perspektiva, da postavljate hipoteze o događajima, razmišljate o rešenjima, da ih testirate i revidirate…

– Naša uloga je osiguravanje sigurne sredine za “eksperimentisanje”, stručno vođenje ka boljem razumevanju određenih situacija i ponašanja, kao i vašem usvajanju novih znanja o sebi, detetu i porodičnoj dinamici i roditeljskih veština.

Cena za individualnu konsultaciju za roditelje koji žive u inostranstvu je 45 evra. Plaćanje je moguće putem Pay Pal-a.

Konsultacije se mogu zakazati i u večernjim terminima (od 21:00-23.00h) i vikendom. Cena susreta u tim terminima je 5000 din (50 eura za roditelje koji žive u inostranstvu).

Uplate se vrše najkasnije dan pre dogovorenog termina, na račun Centra Ives, pravnog zastupnika organizacije Familylab.rs.

Ukoliko se susret otkaže minimum 24h pre dogovorenog termina novac se vraća ili se organizuje novi termin susreta.

Za otkazivanje na dan susreta ne vraćamo novac.

Zakažite odmah svoj termin sa porodičnim psihoterapeutom i voditeljicom Familylab Srbija Ivanom Muškinjom. Odgovor sa slobodnim terminima i podacima za uplatu možete očekivati u roku od jednog radnog dana.

Konsultacije

za roditelje​
RSD 4000
  • Cena susreta je 4000 RSD
  • Susreti u proseku traju 1.5h
  • Uživo u Novom Sadu ili online

Napomena: Zbog prebukiranosti rasporeda, zakazivanje konsultacija trenutno nije dostupno. Ipak, ako smo do sada saradjivali zajedno budite slobodni da mi pisete na mejl [email protected] i verujem da cemo pronaci termin za zajednicki susret.